keskiviikko 4. helmikuuta 2015

NO MINNE SE KASVATUSTIETEEN LÄHETTILÄS SITTEN KATOSI?!?


Hyvä lukijakunta,

Lienee syytä ripittäytyä siitä, miksi blogissa ei ole näkynyt kasviksen lähettiläästä mitään elonjälkiä sitten viime vuoden!

Syitä on monia...mm. viime vuodelle sattunut opiskelijavaihto, Helsingin töissä vietetty kesä sekä muutokset opiskelijalähettilästoiminnassa. Keväällä onneksi ehdin parit esittelyt ja messut kiertämään, mutta työtuntimuutosten ja opintokiireiden takia ei blogin päivittämiselle enää aikaa jäänytkään! Tekosyitä? Ehkä :D Onneksi jo psykologian peruskursseilla opetetaan defenssimekanismit ;)

Ei vaan, tämä lähettiläs aloitti gradun parissa puurtamisen viime keväänä ja jatkaa nyt siitä, mihin ennen vaihtoon lähtöä jäi. Kliseisesti voisi todeta, kuinka nyt "on aika kääntää uusi sivu elämässä..." ja sitä diipadaapaa....todellisuus on kuitenkin paljon karumpi :D Jos täältä joskus meinaa valmistua täytynee se iso-G:kin jossain vaiheessa taklata! Hiukan suru puserossa joudun siis toteamaan lähettilään työsuhteeni tältä erää päättyneen :(

Seuraa toinen klisee: "Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen!" :D sillä kasvatustieteiden tiedekunnan lähettiläänä jatkaa konkarikollegani Terhi OKLn puolelta! :) Terpalle voi siis jatkossa suunnata kaikki kasvatustieteisiin liittyvät utelut. Niin! Ja saa niitä toki minullekin vielä lähetellä! Jätän toistaiseksi blogin ja fb-sivut pystyyn, jos niihin joku satunnainen lukija sattuisi eksymään :D

Joka tapauksessa kiitos ja kumarrus teille kaikille blogia lukeneille, kysymyksiä ja kommentteja nakanneille, esittelyissä ja messuilla hihaa nykäisseille ja tsemppejä antaneille! Teitä varten tätä hommaa tehdään! Omasta puolestani toivotan tsemppiä kaikille työntäyteiseen kevääseen ja tuleviin hakuihin! Toivottavasti törmäillään! :)


T. Maria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti