perjantai 7. maaliskuuta 2014

UUSI KAUSI JA UUDET KUJEET


...siispä myös uudet markkinointipuheet!


Lähettiläskausi polkaistiin käyntiin viime viikolla ja uusien lähettiläiden sormet syyhyävät jo blogikirjoitusten ja facebook-päivitysten parissa. Ehkä me vanhatkin lähettiläät keksitään vielä tälle kaudelle jotain uutta ja mullistavaa! ;)

Ilokseni voin siis todeta saaneeni jatkaa pestissäni kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen lähettiläänä. Suuri kiitos kuuluu teille blogin lukijakunta :) Teiltä saadut kommentit, kysymykset ja kannustukset ovat olleet kullan arvoisia ja auttaneet hurjasti minua matkan varrella.

Laitelkaapa siis rohkeasti uusia aihe-ehdotuksia tulemaan niin saadaan tämä bloggauskin taas pyöräytettyä alkuun ja pääsette lukemaan jatkossakin juuri teitä kiinnostavista aiheista. Kommentteja voitte jättää edelleen tänne blogiin tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen maria.l.valkonen@student.jyu.fi.

Uuden kauden myötä uudistan myös blogin ja facebook-sivujen ulkoasua. Jos et ole vielä Facebook-sivuilleni eksynyt, niin teeppä se ja käy samalla tykkäämässä sivuista!




3 kommenttia:

  1. Heippa!

    Sinut on muiden opiskelijalähettiläiden tavoin haastettu kirjoittamaan postaus, jossa esittelet viisi asiaa, joita ilman et selviä tavallisesta koulupäivästä.

    Terv. Sara-lähettiläs

    VastaaPoista
  2. Hei! Haastan sinut kertomaan viisi sinulle tärkeintä tai rakkainta paikkaa Jyväskylästä. :) Myös paikkoihin liittyvät muistot ja tarinat ovat tervetulleita!

    VastaaPoista
  3. Heippa lähettiläs! Sitä kun on paljon hommaa eikä millään ehdi ja muista niin Maiju ehti ensin laittamaan teille blogin pitäjille haasteen! Mulla oli mielessä oikeestaan samantyylinen, mutta koska liikunta seuraa mua jokapaikkaan niin heitän lisähaasteen Maijun haasteeseen:

    Eli kerro 5 rakkainta paikkaa Jyväskylässä ja kuvaa itsesi niissä, mikä tarkoittaa siis sitä että liikettä niveliin ja pois tietokoneen luota. Tää ois vähän niin ku sitä selfiesuunnistusta. :D Ja ajatuksena vielä että yks noista viidestä paikasta vois olla mieluisin paikka yliopistolla.

    VastaaPoista