maanantai 6. toukokuuta 2013

19 TUNTIA H-HETKEEN (VAKAVA 2013)


Luku-urakka alkaa olla lopuillaan ja h-hetki lähestyy...

OIKEIN PALJON TSEMPPIÄ KAIKILLE PÄÄSYKOKEISIIN!

Luottakaa itseenne älkääkä liikaa seurailko, missä kohti koepaperia vierustoveri on jo viilettämässä. On parempi vastailla rauhassa oikein kuin kiireessä väärin. 2 tuntia ei ole mikään huima aika kaikkien vastauksien rustailemiseen, joten liikaa ei myöskään kannata jäädä yhtä vastausvaihtoehtoa puntaroimaan. Kuten ylppäreissäkin opetetaan: jos olet epävarma oikeasta vastauksesta, luota vaistoosi. Yleensä se mikä tuntuu ensimmäiseksi parhaalta vastausvaihtoehdolta, on lopulta se oikea. Kannattaa varata vielä kokeen loppuun itselle jokunen minuutti aikaa käydä vastaukset läpi ja tarkistaa, ettei turhia virheitä ole päässyt silmien ohi livahtamaan!

Turhaan ei kannata itse koetilannetta pelätä tai mitään etukäteispanikointia harjoittaa...2 tuntia hujahtaa ohi nopeasti, ei siinä työn touhussa paljon ehdi itse koetilannetta miettiä ;) Ja mikä parasta: sen jälkeen pääse relaamaan! Muista siis onnitella itseäsi mahtavasta luku-urakasta!

Ja sitten eikun lopullisia tuloksia jännäämään..........!

Koekysymysten vastaukset ilmestyvät nettiin 23.5., joten innokkaimmat voivat käydä jo silloin kurkkimassa ja arvioimassa omia voitonmahdollisuuksiaan ;)



Kuva: prweb.com




2 kommenttia:

  1. Nyt on aivan pakko kommentoida! Aivan tajuton KIITOS sulle tästä blogista! Et arvaakaan paljonko oot mua alavalinnassa tietämättäsi auttanut. Kun tehtiin valintoja, laitoin kasvatustieteet ikäänkuin varavaihtoehdoiksi jos ei muualle sattuisi pääsemään, mutta blogiasi lueskeltuani ei mikään muu enää edes kiinnosta! Syksyllä mahdollisesti törmäillään, sillä pääsin lukemaan kasvatustieteitä muutamalle paikkakunnalle ja blogisi innoittamana ei kauaa tarvinnut miettiä minne päin Suomea sitä suunnistaisi ;) Vielä kerran, KIITOS!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan tajuton kiitos myös sinulle kauniista sanoista ja onnea uuden opiskelupaikan johdosta! Kiva kuulla, että blogista on ollut hyötyä jollekin :)

      Parin viikon sisään on blogiin itse asiassa tulossa juttua opintojen aloituksesta ja siihen liittyvistä käytännön asioista sekä pientä stooria myös Jyväskylästä asuinkaupunkina (ulkopaikkakuntalaisen näkökulmasta). Pysykääpä siis niin uudet kuin vanhatkin lukijat aaltopituuksilla!

      Kommentteja, risuja, ruusuja, blogiaiheiden ehdotuksia, mitä vaan saa jättää tänne silloinkin kun ei koe aivan pakottavaa tarvetta siihen ;) Mielelläni lueskelen teidän kommentteja!

      Leppoisia kesäpäiviä kaikille lomien, opintojen ja/tai töiden parissa puurtaville!

      Poista